Personal shoppen / stylen

Wanneer je er goed uitziet, voel je je ook anders! Je krijgt een andere houding, meer zelfvertrouwen en dat straal je ook uit naar je omgeving. Met je uiterlijk kun je je onderscheiden, je eigen identiteit laten zien en het versterkt daardoor je zelfbeeld. Ook op de werkvloer is het van belang dat je je professioneel kleedt maar wel op je eigen manier. We hoeven tegenwoordig gelukkig niet meer te kiezen: het is beauty AND brains! 

Sharin geeft je eerlijk advies en kijkt verder dan alleen je kleding. Het gaat om de persoon die je nu bent, je huidige levensstijl, je werk. Of het nu gaat om de aanschaf van een enkele outfit, bijvoorbeeld voor een belangrijke gelegenheid of een complete garderobe, ze zal er alles aan doen om die kleding te zoeken die bij je past en waar je je happy in voelt!

ZO WERKT HET: 

Vind je het leuk te zien wat Sharin’s favoriete adressen zijn en wil je mee om ter plekke gestyled worden? Wanneer je slechts 1 outfit nodig hebt voor een bijzondere gelegenheid, het zogenaamde ONE EVENT SHOPPING, dan kan Sharin per telefoon of mail je wensen met je doornemen. Daarna gaan jullie samen naar vooraf geselecteerde winkels waar Sharin doelgericht en efficient die ene fantastische outfit voor je gaat vinden. Deze shopsessie duurt 2 uur en vindt plaats in Den Haag of Rotterdam.

Heb je meerdere kledingsets nodig dan is een 3 UUR SHOP&STYLE SESSIE  meer iets voor jou. Sharin neemt ook hier per mail contact met je op om daarna telefonisch nog eens samen jouw wensen door te nemen. Ben je trendgevoelig of juist meer klassiek? Vind je het moeilijk om bepaalde kledingstukken te vinden of om die te combineren? Wanneer duidelijk is wat je precies zoekt en wat je budget is, stippelt Sharin een shoproute uit in Den Haag of Rotterdam die is afgestemd op jouw stijl en smaak en wordt de daadwerkelijke shopafspraak gemaakt. Tussendoor krijg je handige stylingtips & trics die voor jou van belang zijn. Het is altijd mogelijk om de shopsessie per uur te verlengen.

Wanneer Sharin eenmaal je smaak en je kledingstijl kent, kan ze een volgende keer zonder uitgebreid intakegesprek voor je op pad gaan om je garderobe aan te vullen.

dametje in rode jurk

Diensten