Mannen

Heren, ook voor jullie geldt: een goed verzorgd uiterlijk is een belangrijk onderdeel van je gehele presentatie! Je houdt van kwaliteit, het is wie je bent en wat je levert. Wil je deze boodschap overbrengen op je omgeving, dan hoort daar ook de juiste kleding bij.  Het is een feit dat goed geklede mannen als succesvoller worden ervaren. Dus of je nu een voorbeeldfunctie hebt of  je woorden extra kracht wilt bijzetten door een professioneel uiterlijk, een goed advies in deze is onmisbaar!

Je stijl moet bij je persoonlijkheid passen en bovenal prettig aanvoelen. Wanneer je professioneel je imago wilt  aanpassen aan je huidige functie en aan wie je nu bent, dan kan Sharin je helpen! Met een scherp oog voor detail weet ze feilloos de juiste stof, snit en kleur te kiezen voor welke gelegenheid dan ook.

 Speciaal voor heren met een drukke agenda heeft Sharin een “AFTER HOURS ” shop & style sessie gecreeerd. Na sluitingstijd ga je samen met Sharin naar een van de mooiste herenkledingwinkels van Den Haag waar jullie, onder het genot van een drankje, kleding gaan uitzoeken. Personal styling op z’n best! Het intakegesprek kan telefonisch, per mail of een half uur van te voren. Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden voor heren, mail even voor wat er allemaal mogelijk is!

IlluMannen

Diensten