Garderobe check

Ooit opgevallen? Als je het niet ziet, draag je het ook niet! Tijd dus voor een grondige revisie van je eigen kledingkast! Een garderobecheck is een tijdsinvestering die zich direct terugverdient in rust. Want wat is het toch heerlijk om ‘s morgens voor je kast te staan en precies te weten welke top bij dat ene rokje hoort! Geen getwijfel meer over de juiste kledingcombinaties en al je kleding overzichtelijk bij elkaar. Op die manier grijp je nooit meer mis! Een garderobecheck is pure tijdswinst. En willen we dat niet allemaal ‘s morgens vroeg?!

Garderobe check, zo gaat het in z’n werk:  nadat we een afspraak hebben gemaakt, kom ik bij je thuis om te zien welke kleding je al hebt en in welke stijl dit is. Op die manier kom ik te weten wat je graag draagt en wat voor type je bent: trendgevoelig of juist meer klassiek? Dan bekijk ik een voor een je kledingstukken en geef ik je persoonlijk stijladvies. Welke kleding staat je geweldig, wat kan je beter niet meer  dragen ( en dus weg doen!) en hoe kun je dingen anders combineren.  Ik koop dus geen nieuwe kleding voor je, maar ik laat je zien welke kledingcombinaties je kunt maken met je bestaande kleding.  Misschien ontbreekt er een aantal basisstukken in je kast? Ik geef je adviezen welke spulletjes je nog nodig hebt om van je kledingkast een uitgebalanceerde garderobe te maken!

Het eindresultaat: een heerlijk uitgedunde, overzichtelijke garderobe met nieuwe combinaties van je eigen kledingstukken! En een boodschappenlijstje voor je “missing items” niet te vergeten!

Je begrijpt dat het natuurlijk heel erg handig om je garderobecheck te combineren met een personal shoppingsessie! We plannen dan na je garderobecheck een ochtend of middag waarop we de stad induiken. Een intake is dan natuurlijk niet meer nodig omdat ik dan al precies weet wat je nog nodig hebt!

GarderobeCheck

Diensten