Cadeaucheque

Iedereen verdient het om eens verschrikkelijk verwend te worden!

Voor welke gelegenheid ook, een verjaardag of een promotie, we maken er iets speciaals van! Je kunt een garderobecheck kado geven zodat het feestvarken weer over een goed georganiseerde garderobe beschikt en ondertussen overladen wordt met praktische stylingtips. Wat een heerlijk kado om te krijgen: geen overtollige stapels met kleding meer maar overzicht en rust, een echte garderobe detox!

Of je geeft een  shopping & styling sessie kado.  Ik ga dan samen met de gelukkige een ochtend of middag winkelen in Den Haag of Rotterdam om een nieuwe kledingstijl uit te proberen met de daarbij behorende tips en trics om er fantastisch uit te zien! Natuurlijk kunnen we ook heel gericht op zoek gaan naar een outfit voor een specifieke gelegenheid, een feestjurk bijvoorbeeld of een goed pak.  Dan zijn we twee uurtjes onderweg en gaan we naar een paar voorgeselecteerde  winkels waar we doelgericht en efficient die ene, fantastische outfit willen vinden.

Er zijn dus mogelijkheden te over! Wil je precies weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan even contact met me op. Ik zorg dan voor een kado idee op maat met een prachtig verpakte cadeau cheque.

Het is het perfecte kado om iemand te laten weten hoe speciaal diegene voor je is!

dametje in gestreepte jurk

Diensten