Wat doet Sharin

Sharin laat zien dat iedereen zich goed kan leren kleden en dat een mooie kledingstijl niet duur hoeft te zijn. Ze legt de focus op iemands kwaliteiten, de mooie kanten van iemands silhouet en zoekt daar vervolgens de juiste kleding bij, variërend van H&M en COS tot de duurdere merken. Sharin kleedt iedereen die een echte verandering zoekt in zijn of haar manier van kleden.

Afgaand op jouw persoonlijke profiel, je werk en je levensstijl zal Sharin samen met jou een plan van aanpak maken. Misschien ben je al gebaat bij enkel de garderobe check, waarbij Sharin je huidige garderobe reorganiseert en herstructureert. Wellicht wil je na deze check investeren in wat mooie basisstukken en met Sharin gaan shoppen?

Wanneer je mee wilt, kan ze kleding alvast voorselecteren om zo efficiënt mogelijk met je tijd om te gaan. En tussen het passen door zal Sharin je voorzien van handige styling tips & trics die voor jou van belang zijn. Wanneer je Sharin voor je laat shoppen, komt ze bij je thuis met al je nieuwe spullen om je in je eigen omgeving te stylen.

Voor heren met een drukke agenda heeft ze zelfs de mogelijkheid gecreëerd om na sluitingstijd rustig kleding te passen in een van de mooiste heren kledingwinkels van Den Haag!

Of het nu gaat om de aanschaf van een enkel item of een volledige garderobe detox neem contact op met Sharin. Sharin zal er alles aan doen om je tevreden te stellen en je blij en zelfverzekerd te laten voelen!

dame in witte jurk

Diensten