Tarieven

Je begrijpt dat ik van tevoren al het nodige voorwerk voor je verricht: ik zoek uit welke kledingstijl we zouden kunnen uitproberen bij je, ik ga naar de winkels om te bekijken wat ze precies hebben en of dat iets voor jou zou kunnen zijn en soms kan ik ook al kleding voor je laten weghangen. Alles om zo efficient mogelijk te kunnen shoppen!

Mijn tarieven zijn inclusief dit voorwerk!

GARDEROBE CHECK

Een GARDEROBE CHECK duurt ongeveer 2 a 2 1/2 uur en kost 250 euro, afhankelijk van hoe groot je huidige garderobe nu is. Het is natuurlijk het handigst om je garderobe check te combineren met een personal shoppingsessie. De prijs voor een combi is op aanvraag!

PERSONAL SHOPPEN & STYLEN

Een 3 UUR SHOP & STYLE sessie duurt, je raadt het al, 3 uur en kost 300 euro. We doen een uitgebreide intake per mail en/of telefoon. Ik wil dan graag foto’s van jou en je favoriete outfit en ik wil precies weten waar je met mij voor wilt shoppen en dan gaan we samen op pad! Vooraf nemen we even lekker een kop koffie en bespreken we de kledingstijl die ik met je wil uitproberen en onze shoproute die ik heb uitgestippeld.

Het ONE EVENT SHOPPEN ( dus specifiek op zoek naar die ene outfit voor die speciale gelegenheid!) duurt 2 uur en kost 200 euro. Telefonisch of per mail doen we de intake. Ook hier nemen we, voordat we gaan shoppen, een kop koffie om kennis te maken en doorlopen we nog even samen je wensen en onze shoproute.

Het shoppen voor MANNEN duurt in principe 2 uur ( beetje afhankelijk van wat je nodig hebt ) en kost 200 euro.  Telefonisch of per mail doen we de intake: wat heb je nodig, hoeveel wil je uitgeven, waar wil je voor gaan kijken? Onder het genot van een goede bak koffie, voordat we samen op pad gaan, nemen we je wensen en de shoproute door. Natuurlijk is het mogelijk om dit te verlengen naar 3 uur! Dan wordt het 300 euro voor je shop experience.

Wanneer we toch iets te weinig tijd hebben, is het mogelijk om het shoppen per uur te verlengen a 65 euro per uur. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief vooraf afgesproken reiskosten.

CADEAUCHEQUE

Een CADEAUCHEQUE is verkrijgbaar vanaf 250 euro. Iedereen verdient het om eens verschrikkelijk verwend te worden! Een geweldig idee voor moederdag, vaderdag, iemands verjaardag of gewoon om te laten zien hoe belangrijk iemand voor je is! Geef eens een shop-experience kado!

IK GA VOOR JOU SHOPPEN

Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik voor je ga shoppen. Je gaat dan zelf niet mee, maar laat mij lekker al het werk doen! Wanneer ik precies weet wat je wilt hebben, wat je smaak en stijl is en hoeveel je wilt uitgeven, ga ik voor je op pad en kom aan het eind van de dag met al je nieuwe spulletjes bij je thuis. Het tarief per uur is 65 euro inclusief btw en exclusief reiskosten.

garderobe check afbeeldingimage

Diensten