Referenties

Michiel: ” Ik houd er zelf erg van om als ik de stad in moet om kleding te kopen heel gericht te kopen. Doordat Sharin thuis even was komen kijken en ze wat voorwerk had gedaan was ons rondje shoppen lekker efficient. We hadden genoeg tijd om ff lekker te lunchen ;) Sharin had een aantal tips gegeven voor pakken, de schoenen en overhemden die we deze dag hadden gekocht pasten hier perfect bij. Voor mij zijn de combi’s die ik nu kan maken precies genoeg om er nét wat stijlvoller voor de dag te komen.”

Mieke: ” Laatst had ik voor een gelegenheid “tenue de ville” nodig.
Dit was dan ook mijn vraag aan Sharin.
Ik heb vele complimenten gekregen over de jurk die ik ook bij andere gelegenheden daarna heb kunnen dragen.

Eerst vroeg Sharin me uitgebreid wat mijn ideeën en/of wensen waren.
(o.a. Wat ik al eventueel in de kast had hangen, schoenen? kleur? etc.).

Sharin had zich duidelijk voorbereid: ze wist in welke winkel we wat zouden bekijken/aantreffen en ze vertelde me dan ook de winkelroute die ze in gedachten had.
Behalve dat Sharin me verschillende dingen liet passen die ik zelf nooit uit het rek zou pakken (met vaak verrassend resultaat, ook duidelijk wat het niet moest zijn of wat ik niet leuk vond) , kwam ik via haar te weten dat je ook kleding voor een paar uurtjes weg kan laten hangen (nooit aan gedacht), dat de winkel behulpzaam kan zijn in het afspelden indien nodig (bij mij was dat bij de meeste kleding zo) en dat sommige winkels ook een vermaakservice hebben of advies hierin kunnen geven.

Na enkele winkels bezocht te hebben ben ik geslaagd met een schitterende paarse jurk met bijpassend vestje.
(En ook met een niet geplande grijze gebreide jurk voor een minder chique gelegenheid die ik echt niet kon laten hangen).
Sharin gaf eerlijk commentaar waar ik mee geholpen werd zonder me ongemakkelijk te voelen.

Kortom: behalve dat het een leuke, gezellige ochtend shoppen was, heb ik èn een mooie jurk voor die gelegenheid ook tips en mogelijkheden
voor verdere aankopen gekregen.
Ik ben blij dat ik Sharin om advies heb gevraagd want dat heb ik ruimschoots gekregen.”

dametje in rode jurk

Diensten