Weblog

CHRIS10 EN HAAR FEESTJURK

Wanneer een vriendin in nood is, gaan vrouwen to the rescue! En zo kwam het, dat ik met vriendin Christien en hartsvriend Semmie naar Den Haag ging na een noodkreet van Chris.  Christien wilde een goed gesneden jurk voor een bruiloft die eraan zit te komen.  Niets had ze meer in haar kast hangen, in ieder geval niets bruiloftsfahig.  ”Romantisch en met bloemen want het feest wordt buiten in een grote tuin gehouden!” Denk: landhuis, zonnetje, high tea, vrouwen met grote hoeden, witte tenten, afijn, de hele shebang.

Nou weet ik, dat dit seizoen de bloemen “hot”zijn, maar ik heb daar toch mijn bedenkingen bij. Het mag wel een HEEL pittig bloemetje zijn, wil het passen bij de persoonlijkheid van Chris10. Kijk, nu heeft Dolce & Gabbana prima bloemen in z’n collectie maar, praktisch als wij Nederlandse vrouwen zijn, Chris wilde de jurk toch ook kunnen doordragen NA de bruiloft!

Goed, geen Dolce dus. We gingen naar Karen Millen waar ik een beeldig geel jurkje spotte maar waar mijn vriendin zich een banaan in voelde. Ok, geen geel dan! Op naar COS waar Chris10 een zwart linnen jurkje met rockbottom cleavage paste. Ze kwam het pashokje uit en….we have a winner!

De “bananen jurk” van Karen Millen!

Semmie en Christien, hier in De Linnen Jurk van COS: a winner! Natuurlijk waren we uitgehongerd na al dat intensieve passen, te krappe pashokjes en geschikte jurken uit de rekken trekken. Sem is dol op een goeie tonijnsalade en Christien smachtte naar Italiaans. In de Molenstraat zit Sapore, Italiaanse traiteur en takeaway waar we lekker focaccia’s en salades gingen eten.

Het jasje voor overdag vonden we bij Claudia Strater in de Bijenkorf, samen met een fikse lading kettingen. Als je het doet, doe het dan goed: we namen niet 1 ketting van 5 rijen maar twee! Goed voor een dramatisch effect en perfect voor het decollete van het zwarte jurkje.

Uiteindelijk zijn we tot half 7 ‘s avonds doorgegaan! Vriendelijk doch beslist werden we de Bijenkorf uitgezet. Maar we hebben nog sleehakken nodig! Jammer, maar aan al het moois kwam daar ter plekke een einde. Christien en ik gingen onze vangst lekker vieren bij Va Piano en Semmie mocht hierna nog naar een kinderfeestje.  Het was een intensieve maar gezellige dag. Semmie en Chris: dank jullie wel voor de gezelligheid! Kus

Onderwerpen: Personal Styling

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *