Weblog

Najaarscollectie bij VAN DIJK in Rotterdam

Lieve allemaal,
Speciaal voor jullie ben ik gisteren even naar Rotterdam op en neer gereden om al het moois te bekijken wat Wendela Van Dijk in haar winkel heeft voor dit komende najaar.
En ai,ai,ai, wat is het allemaal weer mooi….Bonkige truien / trui-jurken, lekker grofgebreid in warme cognackleuren, broeken hoog in de taille, zijden rokjes en jurken, grove grote sjaals, enfin, ik voelde me plots heel zielig zonder deze spulletjes in mijn kledingkast! Hoog tijd om daar wat aan te gaan doen!!

Ga maar alvast sparen voor de volgende items: Stella MC Cartney ‘s lange fluffige, bleekroze truien ( prima op een klein zijden flubberrokje ) en de prachtige grijze overcoat ( www.stellamccartney.com ), Isabel Marant ( www.isabelmarant.com ) met stoere “motorjack”vesten en niet te vergeten: het daadwerkelijke zwart leren motorjack (!!) de supergrofgebreide trui-jurk van Humanoid, en ook dit seizoen weer: de mouwloze zijden jurjes van Monique van Heist. Deze jurjes zijn eigenlijk niets anders dan een rechte lap stof die zich met een riem of koordje bevallig om je lichaam vleien, supervrouwelijk en voor een goede prijs: 189 euro voor de effen jurk en 229 voor de pythonprint. Geloof me: het is de investering waard: nu draag je ze met een grote trui of vest en in het voorjaar ….ach, ik hoef jullie waarschijnlijk niets uit te leggen, toch?

Wendela’s favoriet verschilt eigenlijk per maand, bedenkt ze, maar op dit moment is dat het wit/grijs/bruine vest van Christian Wijnants ( www.christianwijnants.be ). Even de maand oktober brood eten en dan lopen we er weer beeldig bij! Voor 625 euro is íe van jou!

Spannend nieuws, want Wendela gaat uitbreiden!! Jazeker, binnenkort trekt ze het naburige pand bij haar huidige winkel. Benieuwd wat zich daar allemaal gaat afspelen? Ik ook! Keep you posted!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *