Weblog

Graphics only

Een van de belangrijkste trends dit komende seizoen is toch wel de grafische trend: stoere stoffen, stevige strepen, rechte jurkjes, hier en daar een accentkleur en cleane vormen. Hoe nu deze trend inpassen in je huidige garderobe? Well… for one thing: je kunt beginnen met schoenen ( altijd een goed vertrekpunt).

Dit soort juweeltjes schreeuwen om een losvallende, soepele broek met opgerolde broekspijpen ( mooi meegenomen: optisch krijg je smallere enkels!) in zwart of een lekker fel kleurtje. Simpel zwart/wit jurkje ook goed! Hier hoef je dus niet zoveel aan te doen: de schoen doet in dit geval het werk. De bovenste sandaal is van Reiss en het glazen muiltje is van Stella Mc Cartney. Schoenen genoeg maar geen outfits?

Trui van Alexander MCQueen en het vest en de jurk zijn van Stella McCartney. Maar het hoeft natuurlijk niet meteen de hoofdprijs te kosten: check COS ( fijne pasvorm voor de langere vrouw ) en ZARA ( heeft dit seizoen goeie grafische items) Ga voor 1 item wat “on trend” is, een fijn gebreide zomertrui of een grafisch print blousje en combineer dit met die printbroek van vorig jaar. Of misschien heb je nog een mooi felgekleurd jurkje in rood of kobalt en combineer dit met zwart/wit! Belangrijk: hou het simpel!! Het moet wel clean blijven.

 

 

Onderwerpen: Personal Styling

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *