Weblog

Beauty & fashion evening bij MAINSTREET C.F. op 9 mei!

Moeders opgelet!

Aanstaande woensdag 9 mei organiseert mijn favoriete kledingwinkel Mainstreet Cosmopolitan Fashion op de Denneweg in Den Haag een spectaculaire beauty & fashionevening! In samenwerking met ICI Paris heeft eigenaresse Petra een geweldige avond voor jullie in petto.

Er komen visagisten van ICI Paris, zodat je je professioneel kunt laten opmaken en ze zullen je ruim voorzien van allerlei make up tips & trics. Ik zal er natuurlijk ook zijn en jullie samen met Petra in de mooiste outfits kleden.  Speciaal voor deze ene avond geldt er een korting op de kleding ( altijd mooi meegenomen!!) Ik zal nog eventjes de merken die Petra verkoopt op een rijtje zetten: Jean Paul, Citizens of Humanity jeans, Set, Valerie, Compagnia Italiana, Elisabetta Franchi ( voorheen beter bekend als Celyn B. ) Hybris en Mart Visser.

Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom, er staat een lekker drankje voor je klaar. Het duurt tot 22.00 uur en na afloop krijgt iedereen een leuke attentie mee naar huis! Ik zie jullie woensdag, gezellig!

 

 

 

Onderwerpen: Personal Styling

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *