Weblog

Irene

Afgelopen week ben ik met Irene gaan winkelen ( ja, ik weet het: ouderwets woord, maar is schijnbaar weer terug van weggeweest! ) in Den Haag. Na haar bevalling van een kerngezonde zoon bekeek ze haar garderobe eens kritisch: niets paste meer echt goed door haar veranderde lijf. Bovendien kon veel van haar kleding niet tegen het wassen met hogere temperatuur. En geloof me: dat is toch wel handig wanneer je regelmatig wordt geconfronteerd met melk / pap / fruithap vlekken op je kleding. Tijd dus, voor makkelijk zittende, leuk uitziende kleding voor in huis en een leuk jurkje voor verjaardagen / etentjes / of gewoon een dagje weg.

Bij COS slaagden we voor een felblauwe strakke broek die Irene onder allerlei tunieken kan dragen. Handig, want: hoog model, veel stretch en een zijsluiting. Mooi, dus voor over een buikje wat nog een beetje het juiste model moet terugkrijgen. Voor erover: een prachtige diep turquoise tuniekjurk ( op beide manieren te dragen namelijk ) met als accent een dun felblauw riempje on Irenes slanke taille te accentueren.

Mooie, dunne zijden sjaal erbij in een frisse kleur blauw die goed bij haar tint past en haar uitgaans outfit was klaar!

Vervolgens slaagden we bij MEXX voor makkelijke kleding voor in huis, die lekker heet gewassen kan worden. Stoere katoenen broeken, in donkerblauw en khakigrijs met daarbij lekkere zachte tshirtjes en een geweldig ecru vest wat Irene straks ook buiten kan dragen als het wat warmer wordt. Alles was onderling combineerbaar, wel zo handig.

Haar reactie: “Hoi Sharin

ik wilde je nog even laten weten dat ik erg blij ben met mijn nieuwe kleding,
gisteravond heb ik alles op bed gelegd en ben lekker nog een keer gaan passen,
de accessoires zal ik in het zicht leggen, en niet in een kistje achter in mijn kledingkast waar ze altijd stonden..

Michael vond het ook erg leuk, vooral die blauwe broek van Cos vind hij erg mooi,
ik ga zeker nog een keer terug naar die winkel!

Die drie uur vloog wel om vond ik, maar van de andere kant is het ook wel genoeg, op gegeven moment heb je genoeg gepast,
en met jouw tips en aandachtspunten kan ik de volgende keer zelf aan de slag”

Super, toch?

 

Onderwerpen: Recente opdrachten

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *